Zespół Szkół Technicznych i Ogólnokształcących nr 3

 
 
 
 

partnerzy

zobacz wszystkich partnerów ➦
 
 
  •  

    Dnia 8 lutego 2019 roku kl. II E/I wraz z opiekunami udała się do Freestyle Parku w Chorzowie Batorym, by uroczyście rozpocząć ferie zimowe 2019. Uczniowie mieli okazję rozładować wielotygodniowe napięcia związane z zaliczaniem różnych treści programowych. Skokom i fikołkom nie było końca, a po godzinnej zabawie wszyscy z uśmiechem na ustach rozeszli się do swoich domów. Zobacz więcej »

     

     
  •  

    W dniu 07.02.2019 r. mechatronicy z klasy II Mi oraz 3 Me uczestniczyli w zajęciach na Wydziale Transportu Politechniki Śląskiej w Katowicach. Zajęcia zaczęły się, od krótkiego wstępu dr inż. Pawła Fabisia który przedstawił, jak ważną rolę w układach sterowania silnikiem pełnią czujniki. Po wstępie teoretycznym przyszedł czas, na zapoznanie się ze stanowiskami laboratoryjnymi. Finałem była wizyta w Studenckim Kole Naukowym, gdzie studenci zaprojektowali i zbudowali bolid biorący udział w zawodach Formuła Student. Zobacz więcej »

     

     
  •  

    W dniu 7 lutego 2019 r. odbyły się w Zespole Szkół Technicznych i Ogólnokształcących Nr 3 X Konfrontacje Taneczne. Zobacz więcej »

     

     
  •  

    W dn. 06.09.2019 r gościliśmy  przedstawicieli włosko-polskiej firmy LEF Poland Gliwice, którzy zaprezentowali dynamicznie rozwijający się zakład pracy zajmujący się produkcją  silników, prądnic i transformatorów.  Zobacz więcej »

     

     
  •  

    W dniu 4 lutego 2019 roku odbyły się zawody dziewcząt w siatkówce w CKZiU. Zobacz więcej »

     

     
 
Zobacz starsze wpisy
 
 
  • Lekcje i przerwy

    • 1.
      07:30 - 08:15
      5 min
       
    • 2.
      08:20 - 09:05
      10 min
       
    • 3.
      09:15 - 10:00
      10 min
       
    • 4.
      10:10 - 10:55
      20 min
       
    • 5.
      11:15 - 12:00
      10 min
       
    • 6.
      12:10 - 12:55
      5 min
       
    • 7.
      13:00 - 13:45
      5 min
       
    • 8.
      13:50 - 14:35
      5 min
       
    • 9.
      14:40 - 15:25
      5 min
       
    • 10.
      15:30 - 16:15
      5 min
       
  • zdobyte certyfikaty

 

 

 

 

 

 
 

partnerzy