Zespół Szkół Technicznych i Ogólnokształcących nr 3

 
 
 
 

partnerzy

zobacz wszystkich partnerów ➦
 
 
  • 20
    wrz 2018

    ELGÓR + HANSEN S.A

     
     

    W dniu 03.09.2018 r. zostało zawarte porozumienie pomiędzy ELGÓR+HANSEN S.A., a Zespołem Szkół Technicznych i Ogólnokształcących Nr 3 w zakresie kształcenia zawodowego uczniów prowadzonego w Szkole. Zobacz więcej »

     

     
  •  

    Inauguracja naszych "posiedzeń nad planszą" w sezonie 2018/2019 już za nami. W piątkowy wieczór 14 IX, w murach "Tesli" w Chorzowie Batorym, spotkali się "starzy wyjadacze" GrAkademii HEX (pozdrawiam Panowie) oraz nasze "świeżaki/pierwszaki" (pozdrawiam również, Panie i Panowie). Zobacz więcej »

     

     
  • 12
    wrz 2018

    „IBM Open Day”

     
     

    „IBM Open Day” to inicjatywa jednego z działów IT IBM w Katowicach i Katedry Informatyki Przemysłowej Politechniki Śląskiej w Katowicach. Klasa 4TI miała możliwość uczestniczyć w spotkaniu o charakterze „Escape Roomu” oraz wysłuchać ciekawych wykładów. Zobacz więcej »

     

     
  • 11
    wrz 2018

    Energetab 2018

     
     

    ⚡⚡Energetab⚡⚡ to jedno z najważniejszych spotkań czołowych przedstawicieli sektora elektroenergetycznego w Polsce! Tegoroczne targi rozpoczęły się 11 września. Przez kolejne trzy dni w Bielsku-Białej będą spotykać się przedstawiciele sektora elektroenergetycznego i poznawać najnowsze rozwiązania konstrukcyjne i technologiczne oraz dyskutować o rozwoju branży. W dzisiejszym wyjeździe na targi do Bielska wzięli udział uczniowie klas elektrycznych naszego technikum. Zobacz więcej »

     

     
  • 09
    wrz 2018

    ZAPROSZENIE

     
     

    W dniu 14 IX, uczniowie naszej Szkoły, zaangażowani w działalność GrAkademii HEX, organizują dla zainteresowanych osób z klas pierwszych oraz nauczycieli, wieczór nowoczesnych gier planszowych. Naukę zasad i tym samym cała zabawę rozpoczynamy o godz. 18.00, same zaś rozgrywki będą trwały do godz. 23.00 Do Waszej dyspozycji będą instruktorzy z klas czwartych i drugich Technikum. Zobacz więcej »

     

     
 
Zobacz starsze wpisy
 
 
  • Lekcje i przerwy

    • 1.
      07:30 - 08:15
      5 min
       
    • 2.
      08:20 - 09:05
      10 min
       
    • 3.
      09:15 - 10:00
      10 min
       
    • 4.
      10:10 - 10:55
      20 min
       
    • 5.
      11:15 - 12:00
      10 min
       
    • 6.
      12:10 - 12:55
      5 min
       
    • 7.
      13:00 - 13:45
      5 min
       
    • 8.
      13:50 - 14:35
      5 min
       
    • 9.
      14:40 - 15:25
      5 min
       
    • 10.
      15:30 - 16:15
      5 min
       
  • zdobyte certyfikaty

 

 

 

 

 
 

partnerzy