Zespół Szkół Technicznych i Ogólnokształcących nr 3

 
 
 
 

partnerzy

zobacz wszystkich partnerów ➦
 
 
  •  

    Dzisiaj odbyły się zajęcia na Politechnice Śląskiej - Wydział Inżynierii Materiałowej i Metalurgii Katedra Informatyki Przemysłowej. Zobacz więcej »

     

     
  •  

    Zaproszenie na SPOTKANIA Z NAUKĄ I TECHNIKĄ Zobacz więcej »

     

     
  •  

    Dziękuję wszystkim Gościom, którzy odwiedzili nas w Dniu Otwartym Szkoły, jestem przekonany, że dobrze spędziliście sobotnie przedpołudnie, zapraszam na kolejne spotkania, do zobaczenia! Zobacz więcej »

     

     
  • 24
    mar 2019

    Znamię – znam je

     
     

    W ramach współpracy w zakresie prowadzenia działań z zakresu profilaktyki czerniaka, podejmowanych przez Studenckie Koło Naukowe „Onkoma” przy Klinice Gastroenterologii w Warszawie i Akademii Czerniaka – sekcję naukową Polskiego Towarzystwa Chirurgii Onkologicznej zachęcamy do zapoznania się z materiałami dotyczącymi diagnozowania i leczenia czerniaka. Pamiętajmy – nasze zdrowie jest bezcenne. https://drive.google.com/drive/folders/1eDjd43to_bAjXpddoZM5zhHdQCzehEL9?usp=sharing   Zobacz więcej »

     

     
  •  

    Dnia 21 marca 2019 klasa 1 E/I wraz z wychowawczynią, postanowiła przywitać wiosnę w inny sposób. Wybraliśmy się do parku trampolin i nie tylko Freestyle Park w Chorzowie. Po przybyciu na miejsce wszyscy zostali odpowiedni przeszkoleni jak się zachowywać bezpiecznie na terenie parku.Po ponad godzinnym szaleństwie, zmęczeni ale zadowoleni bo był to też dobry moment aby klasa się integrowała, wróciliśmy do domu. Takie przywitanie wiosny powinno zwiastować piękną pogodę. Zobacz więcej »

     

     
 
Zobacz starsze wpisy
 
 
  • Lekcje i przerwy

    • 1.
      07:30 - 08:15
      5 min
       
    • 2.
      08:20 - 09:05
      10 min
       
    • 3.
      09:15 - 10:00
      10 min
       
    • 4.
      10:10 - 10:55
      20 min
       
    • 5.
      11:15 - 12:00
      10 min
       
    • 6.
      12:10 - 12:55
      5 min
       
    • 7.
      13:00 - 13:45
      5 min
       
    • 8.
      13:50 - 14:35
      5 min
       
    • 9.
      14:40 - 15:25
      5 min
       
    • 10.
      15:30 - 16:15
      5 min
       
  • zdobyte certyfikaty

 

 

 

 

 

 
 

partnerzy