Zespół Szkół Technicznych i Ogólnokształcących nr 3

 
 
 
 

partnerzy

zobacz wszystkich partnerów ➦
 
 
  •  

    Miło nam poinformować, że w XII Konkursie Informatycznym Bóbr w kategorii Senior nasi uczniowie zostali wyróżnieni zdobywając ponad 100 punktów na 120 możliwych do uzyskania. Wyniki punktowe uczniów z kl. IV TI: Artur Haber 105 i Szymon Szafarczyk 104,75. Zobacz więcej »

     

     
  •  

    Rok 2017 dobiegł końca, a wraz z nim (kolejne, a jakże..) "Święto Szaleńców" (Ci, którzy uważali na lekcjach, wiedzą "w czym rzecz"..). Na finiszu ubiegłego roku udało się nam zrealizować dwa skromne projekty: wyprawę w świat cyberpunku spod znaku "Blade Runnera" oraz udział w pierwszej debacie nt. geopolitycznej przyszłości Polski, między dwoma intelektualnymi gigantami: dr. J. Bartosiakiem i dr. L. Sykulskim.   Zobacz więcej »

     

     
  • 02
    sty 2018

    Finał projektu

     
     

    Dnia 21 grudnia 2017 r. odbyło się uroczyste zakończenie i podsumowanie II edycji projektu Wysokie kwalifikacje drogą do sukcesu, realizowanego w ramach projektu PO WER (Program Operacyjny – Wiedza, Edukacja, Rozwój)  Staże zagraniczne dla uczniów i absolwentów szkół zawodowych oraz mobilność kadry kształcenia zawodowego. Projekt współfinansowany jest ze środków Unii Europejskiej, Europejskiego Funduszu Społecznego, programu Erasmus+. Zobacz więcej »

     

     
  •  

    Dnia 21 grudnia 2017r. o godzinie 12.00 odbędzie się w naszej szkole uroczyste zakończenie i podsumowanie programu unijnego Erasmus + (edycja PO WER ) na lata 2015-2017. Projekt dotyczy miesięcznych praktyk zawodowych, które nasi uczniowie odbyli w maju 2016 i 2017 roku w irlandzkich przedsiębiorstwach.   Zobacz więcej »

     

     
  •  

    W dniu 9.12.2017  r. na Stadionie Śląskim odbył się I Świąteczny Basket na Śląskim. Do turnieju zgłosiło się 6 drużyn. Wyniki meczy między poszczególnymi drużynami przedstawiono poniżej. Zobacz więcej »

     

     
 
Zobacz starsze wpisy
 
 
  • Lekcje i przerwy

    • 1.
      07:30 - 08:15
      5 min
       
    • 2.
      08:20 - 09:05
      10 min
       
    • 3.
      09:15 - 10:00
      10 min
       
    • 4.
      10:10 - 10:55
      20 min
       
    • 5.
      11:15 - 12:00
      10 min
       
    • 6.
      12:10 - 12:55
      5 min
       
    • 7.
      13:00 - 13:45
      5 min
       
    • 8.
      13:50 - 14:35
      5 min
       
    • 9.
      14:40 - 15:25
      5 min
       
    • 10.
      15:30 - 16:15
      5 min
       
  • zdobyte certyfikaty

 

 

 

 

 
 

partnerzy