Zespół Szkół Technicznych i Ogólnokształcących nr 3

 
 
 
 

partnerzy

zobacz wszystkich partnerów ➦
 
 
  •  

    W ostatnich dniach kwietnia w Parku Śląskim odbyły się  Mistrzostwa Chorzowa w biegach na orientację. Naszą szkołę reprezentowali: -Sandra Leonhard – 2 lab -Alicja Szostok – 2 lab -Karolina Mzyk – 2 lab -Rafał Tiffert – 2 Tia -Piotr Postulka – 2 lab -Adam Lorkiewicz – 2 Tia -Karol Pach – 2 lab   Dziewczęta miały do przebiegnięcia 4700 m, a chłopcy 6000 m. Trasa była bardzo trudna. Nasze dziewczęta zajęły 6 miejsce, a chłopcy 4 miejsce w Chorzowie.             GRATULUJEMY!! Zobacz więcej »

     

     
  • 29
    kwi 2018

    SERBIA 2018

     
     

    W dniach 22 – 25.04.2018 odwiedziliśmy naszych przyjaciół w Serbii, gościły nas szkoły:  Srednja Tehnička Škola „Nikola Tesla” ze Sremskiej Mitrovicy – grupę z Technikum Mechaniczno – Elektrycznego im. N. Tesli oraz Zrenjaninska Gimnazija – grupę z Szkoły Podstawowej nr 18 z Oddziałami Integracyjnymi i V Liceum Ogólnokształcącego im. N. Tesli. Zobacz więcej »

     

     
  • 27
    kwi 2018

    Maturzysto!

     
     

    Szukasz dobrej pracy - zgłoś się do firmy Elektror airsystem Sp. z o. o. Zobacz więcej »

     

     
  •  

    Serdecznie zapraszamy uczniów klas maturalnych i rodziców na uroczyste zakończenie roku szkolnego, jakie odbędzie się dnia 27 kwietnia 2018 roku o godz. 12.00 w auli szkoły.   Grono Pedagogiczne Zobacz więcej »

     

     
  •  

    Sławomir Krzykała (4 TI) zajął pierwsze miejsce w XXII Konkursie Wiedzy Technicznej organizowanym przez Uniwersytet Śląski. Pozostali reprezentanci Tesli - Paweł Wichary (4 Mi) i Krzysztof Borys (3 MI) zajęli odpowiednio czwarte i jedenaste miejsce. Serdecznie gratulujemy! Zobacz więcej »

     

     
 
Zobacz starsze wpisy
 
 
  • Lekcje i przerwy

    • 1.
      07:30 - 08:15
      5 min
       
    • 2.
      08:20 - 09:05
      10 min
       
    • 3.
      09:15 - 10:00
      10 min
       
    • 4.
      10:10 - 10:55
      20 min
       
    • 5.
      11:15 - 12:00
      10 min
       
    • 6.
      12:10 - 12:55
      5 min
       
    • 7.
      13:00 - 13:45
      5 min
       
    • 8.
      13:50 - 14:35
      5 min
       
    • 9.
      14:40 - 15:25
      5 min
       
    • 10.
      15:30 - 16:15
      5 min
       
  • zdobyte certyfikaty

 

 

 

 

 
 

partnerzy